セサミハースブレッド


すっかりご無沙汰してしまいました。
忙しくて、どことなく落ち着かない毎日ですが、
元気で、たくさん食べています!

今日は少し面白そうな打ち合わせを控えていますので、
詳細をお伝えできる時が来ればいいな!と思っています。


今月のデリレッスンのパンは、
フランスパン専用粉を使って仕込む、
セサミハースブレッドです。
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少しバターを配合しましたので、
セミフランスの趣があるこのパン、
サックリ感と、ゴマの香ばしさが朝に嬉しいパンなのです。






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by kazuyaogiyama | 2013-05-17 10:36 | パンのこと | Comments(4)
Commented at 2013-05-18 22:01 x
ブログの持ち主だけに見える非公開コメントです。
Commented by kazuyaogiyama at 2013-05-20 09:22
鍵コメさん。
コメント下さり、ありがとうございます。
本を見てくださり、とても嬉しいです!!
レッスンにいらっしゃる日を、楽しみにしております。
Commented by Nora at 2013-06-06 23:30 x
Hi, 荻山さん。
I have to write in english as I don't know Japanese.
I bought your book,もちもちろん手後ねパン。Chinese version. I tried to make the basic dough " leavened bread refrigeration, with the recipe shown. However, I used almost an hour to made step 5 and 6. The dough is so sticky and it took to so much time repeat the process to be able to make the dough as shown in the picture.
Finally I have to knead the dough to shape the dough. And it was still not as good as the picture.
Can u please tell me how to do it faster? If anything went wrong?
Please help!,
Nora from hk
Commented at 2013-06-09 21:39 x
ブログの持ち主だけに見える非公開コメントです。